Τελευταία Άρθρα

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Παρουσίαση Βιβλίου του Ψυχολόγου Γεράσιμου Σαλτού «Αυτογνωσία και Αγάπη».


 
Από τη Δημοσιογράφο  Νίκη Πέτσου (08/05/2019)
 
Στην κατάμεστη αίθουσα Τερψιχώρη της ΛΑΕΔ, την Τετάρτη 08 Μαΐου 2019 έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του ψυχολόγου συνταγματάρχη, Γεράσιμου Σαλτού «Αυτογνωσία και Αγάπη» εκδόσεων Λειμών. Ο συγγραφέας εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με επιτυχία αρθρογραφικά με αυτό το αντικείμενο, σε σημείο ώστε να έχει αποκτήσει δικό του φανατικό κοινό.

 Για το βιβλίο ομίλησαν εξειδικευμένοι ομιλητές με γνώση επί του θέματος. Την παρουσίαση άνοιξε ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κυριάκος Νικολάου-Πατραγάς, που είχε και τον συντονισμό της όλης εκδήλωσης προβαίνοντας σε προϊδέαση για το βιβλίο και γενικώτερα για την ιστορία της ψυχολογίας στην Ελλάδα. Κατόπιν τον λόγο έλαβαν η ψυχολόγος, αντιπλοίαρχος Αθηνά Παπαδοπούλου και ο ψυχίατρος, συνταγματάρχης Δημήτριος Ρούκας, οι οποίοι ασχολήθηκαν επιστημονικά με το βιβλίο, καθ’ ένας βάσει της ειδικότητάς του.
Τέλος τον λόγο έλαβε ο ίδιος ο συγγραφέας, ο οποίος, βαθύτατα συγκινημένος κατόρθωσε να συγκινήσει όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα τους γονείς του, στους οποίους και αφιέρωσε όλη την εκδήλωση.
  
  Φωτογραφίες και Στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου